Asociația Studenților Farmaciști din Oradea derulează campania „InfoDiabet”

info_diabetAsociația Studenților Farmaciști din Oradea derulează joi, 12 noiembrie, între orele 12:00-16:00, în faţa magazinului Crişul şi pe strada Republicii (zona pietonală) campania InfoDiabet!

Voluntarii ASFO vor împărți flyere atrăgând atenţia asupra factorilor de risc şi a modalităţilor de a preveni complicaţiile diabetului. De asemenea, vor lua gratuit glicemia între orele amintite în cadrul Policlinicii Mari din Oradea. 

Diabetul este o afecţiune cronică ce se caracterizează printr-un nivel ridicat al glicemiei şi rezultă în urma unei deficienţe în secreţia sau în utilizarea hormonului numit insulină. Insulina este principalul hormon hipoglicemiant al organismului, fiind responsabilă de metabolizarea glucozei din sânge cu transformarea ei în energia necesară funcţionării tuturor celulelor şi organelor.

Ziua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Cu această ocazie, Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea desfăşoară campania intitulată “InfoDiabet”, în colaborare cu Centrul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Oradea şi Direcţia de Sănătate Publică Bihor.  

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.