Studenții orădeni alături de prorectorul responsabil cu managementul serviciilor studențești, prof. univ. dr. Simona Trip

Asociaţiile studenţeşti orădene se declară consternate de atitudinea unor cadre didactice ale Universităţii din Oradea cu privire la activitatea doamnei prof. univ. dr. Simona Trip, prorector responsabil cu managementul serviciilor studenţeşti şi sociale.

Considerăm că activitatea prorectorului de resort trebuie în primul rând să fie evaluată de către studenţi şi de reprezentanţii lor legitimi. În ultimii ani, activitatea asociaţiilor studenţeşti orădene a fost susţinută în mod constant de doamna prorector, fapt ce ne determină să reacţionăm vehement în astfel de cazuri. Susţinerea unui prorector responsabil cu managementul serviciilor studenţeşti şi sociale vine din partea studenţilor, a căror voce trebuie să reprezinte principalul criteriu în alegerea acestuia. Subliniem acest lucru în contextul viitoarelor alegeri academice.

De asemenea, am luat la cunoştinţă de atitudini ostile la adresa doamnei prorector venite din partea unor colegi din cadrul Consiliului de Administraţie sau Senatului Universitar. Ţinem să le atragem atenţia tuturor reprezentanţilor acestor două organisme că spre deosebire de aceştia, prorectorul responsabil cu managementul serviciilor studenţeşti şi sociale s-a consultat de fiecare dată cu reprezentanţii studenţilor şi le-a adus la cunoştinţă orice informaţie care a privit în mod direct STUDENTUL ORĂDEAN.

În acest context, ne delimităm şi de încercarea unor universitari orădeni de a promova anumite cadre didactice fără nicio vocaţie. Faptul că într-o universitate din Spaţiul European al Învăţământului Superior poate fi promovat un cadru didactic dovedit că a plagiat, doar din considerente ce ţin de influenţa personală în cadrul instituţiei a acesteia este un fapt inadmisibil , ruşinos şi străin de spiritul unei instituţii de învăţământ superior veritabile.

Atragem atenţia că problemele studenţilor orădeni ar trebui şi trebuie să reprezinte un subiect important pe agenda discuţiilor din cadrul campaniei pentru alegerile academice. Trivialităţile personale trebuie să fie lăsate deoparte în virtutea unor discuţii constructive şi care să fie în beneficiul tuturor membrilor comunităţii Universităţii din Oradea.

ASOCIAŢIA „GHEORGHE ŞINCAI” A STUDENŢILOR ÎN ISTORIE

ASOCIAŢIA GEOGRAFICĂ „SIMION MEHEDINŢI”

ASOCIAŢIA STUDENŢILOR FARMACIŞTI DIN ORADEA

ASOCIAŢIA STUDENŢILOR STOMATIOLOGI DIN ORADEA

ASOCIAŢIA STUDENŢILOR ŞI ABSOLVEŢILOR FIZIOTERAPEUŢI DIN ORADEA

ASOCIAŢIA STUDENŢILOR LA PSIHOLOGIE DIN ORADEA

ASOCIAȚIA STUDENȚILOR ȘI ELEVILOR BASARABENI DIN ORADEA

Această prezentare necesită JavaScript.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni din Oradea, subscrie!

    Apreciat de 1 persoană

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.