Erasmus Opportunities for Students

În data de 27 octombrie 2015, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea se organizează o întâlnire cu tema „Oportunități Erasmus”, pentru promovarea programului Erasmus+.  Cu aceasta ocazie se vor face prezentări ale programului Erasmus+ cu atenție specială privind mobilitățile pentru studenti și serviciul european de voluntariat (EVS).erasmus

La acest eveniment vor participa 7 tineri aflați în Oradea în cadrul unui program de voluntariat EVS, care doresc să vorbească despre ce au făcut pe parcursul stagiului lor și cum îi ajută pe ei experiența EVS. Activitățile voluntarilor au fost axate pe dezvoltarea unui program de educație pentru copiii de 6-12 ani din Oradea în care să se promoveze mișcarea outdoor și educația pentru natură.

De asemenea, aceasta întâlnire este o bună ocazie pentru foștii studenți Erasmus să împărtășească cu toată lumea experiența lor Erasmus, pentru studenții care sunt acum cu o bursă Erasmus la Universitatea din Oradea să își prezinte țara și universitatea de proveniență, iar pentru toți care sunt interesați de programul Erasmus este o bună ocazie să afle mai multe despre program.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.