Campania Padiș continuă cu o expoziție foto

Campania_PadișAsociația Compas împreună cu Administrația Parcului Natural Apuseni vă invită la deschiderea expoziției de fotografie cu fotografiile selectate în urma concursului desfășurat în această vară pe tema bogățiilor naturale și culturale ale Parcului Natural Apuseni.

Vernisarea expoziției va avea loc miercuri, 30 septembrie, începând cu ora 18.00 la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor cu sediul în str. Patrioților, nr. 2, lângă Teatrul de Stat. De asemenea, expoziția va fi vernisată și la centrele de vizitare din cadrul Parcului Natural Apuseni.

La deschiderea expoziției au fost invitați reprezentanți ai Consiliului Județean Bihor și mai multe ONG-uri de profil.

Scopul expoziției foto este crearea unui cadru necesar pentru dialog pe tema turismului responsabil, în special atu-urile și problemele zonei Padiș, oportunități și pericole cu privire la dezvoltarea unui turism responsabil și a dezvoltării durabile a zonei Parcului Natural Apuseni. Tot în cadrul concursului de fotoreportaj s-a realizat și o hartă interactivă a Parcului Natural Apuseni, unde se pot viziona toate fotografiile înscrise la concurs. Această hartă se poate accesa la adresa: http://www.compas-romania.org/concurs.

Printre fotografi participanți la concursul de fotoreportaj se regăsesc mai mulți participanți la cele două workhsop-uri organizate de Compas și Administrația Parcului Natural Apuseni în perioada 26-28 iunie (Padiș) și în perioada 24-26 iulie (Gârda). Premianții concursului sunt: Cecilia Coita, Andreea Posmoșanu, Cosmin Stan, Izabela Geambașu, Paul Moca, Nagy Ivan, Dan Dragoș, Ștefan Cujma, Ioana Fabiola Pascu, Răzvan David și Andreea Dărăban.

Concusul a fost realizat în cadrul proiectului Zilele Parcului Natural Apuseni prin organizația Compas împreună cu RNP-Romsilva Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. și finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin programul Spații Verzi, componenta Arii Naturale Protejate.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.