Școala de vară pentru DEMOCRAȚIE

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna în colaborare cu Asociația Pro Democrația, Școala Națională de Studii Politice și Administrative  și Forumul Tinerilor din România, dar și cu sprijinul  Ministerului Tineretului și Sportului organizează Școala de vară pentru democrație, care va avea loc în perioada 3 – 9 august la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna.scoaladevară

Tema principală a Școlii de Vară este Cetățenia activă – principiile și valorile democratice, și se adresează unui număr de 60 de tineri din România, din rândul comunităților sau minorităților etnice ce se regăsesc în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

Participarea este gratuită, iar organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă. Costurile de transport NU sunt acoperite din proiect și vor fi suportate personal de către fiecare participant.

Pentru a participa la școală de vară trebuie să completezi acest formular și să îți trimiți CV-ul pe adresa de email djst.covasna@mts.ro, până în 15 iulie 2015, ora 23.59!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.