Studentul Samwell Tarly

Samwell Tarly student

În această lună a fost o mare agitație în jurul lansării unui nou sezon din serialul Urzeala Tronurilor. Sezonul 5 sub marca HBO defilează episod cu episod pentru a încânta fanii de pretutindeni. Studentocrația se află prinsă în acest univers și astfel prezintă cititorilor studenți un anume personaj ce are o înclinație spre studiu așa cum fiecare dintre noi căutăm să ne făurim prin intermediul scolii.

Nu o să fie vorba despre un celebru maester ci despre un frate jurat al Rondului de Noapte, Samwell Tarly. Acesta nu este un iscusit al armelor cum ar trebui să fie în acele condiții vitrege de la The Wall. Prin peripețiile de la Castle Black și la nord de Zid este unul dintre norocoși care scapă cu viață din diferite pericole, chiar este renumit pentru uciderea unui white walker și întâlnirea fugitivă cu o căpătenie a acestora. Ce e mai important e că acesta se află sub oblăduirea unui personaj principal din această serie de cărți, Jon Snow fiind cel mai bun prieten al lui.

Din debutul noului sezon Game of Thrones descoperim că Samwell Tarly a avut un cuvânt de spus în promovarea lui Jon Snow. Un rol mai important va avea în viitorul apropiat al serialului, dacă ați citit cărțile ați aflat importanța acestui personaj interesant prin atitudinea și comportamentul atipic pentru un Frate Jurat. Vă pot dezvălui că pasiunea lui este cititul pentru a afla din secretele care se ascund într-un soi de arhive ale marelui Zid. Samwell Tarwell este un personaj ales pentru o urzeala a bloggerilor unde participam la invitația războinică a lui Jon Snow (blogger student) în lupta pe tărâmurile înfrigurate.

La sfârșit vă las o glumă ca între prieteni:

“ Jon: Have you seen the Wall?

Sam: I’m fat, not blind. Of course I saw it, it’s seven hundred feet high. ”

 samwell tarly gif

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. multumesc tare mult studentule 😀

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.