Diplomele se elibereaza in regim de urgenta

taxa modificata cu pixulÎn cadrul ședinței de luni a Senatului Universității din Oradea, s-a votat introducerea unei taxe în valoare de 200 de lei pentru eliberea actelor de studii în regim de urgență.

Astfel, în schimbul unei taxe de 200 de lei, absolvenţii Universităţii din Oradea pot obţine actele de studii (diplomă, supliment la diplomă) în cel mult şapte zile lucrătoare de la data solicitării.

Regulamentul privind regimul actelor de studii în sistemul de învăţământ superior precizează faptul că termenul de eliberare a actelor de studii completate „poate fi cel mult de 12 luni de la finalizarea studiilor, respectiv de două luni de la confirmarea titlului ştiinţific de doctor”.

Trebuia să ne întrebăm însă, dacă este deontologic să dublăm o taxă, cu pixul? În propunerea înaintată de către șefa Biroului de Diplome, Angela Berinde, taxa pentru eliberarea actelor în regim de urgență este 100 de lei, iar în ședința Consiliului de Administrație s-a dublat taxa cu pixul, ajungând astfel la 200 de lei!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.