Studentii straini vin la Oradea in cadrul proiectului „Educatia fizica si o societate durabila”

AFIS_ProiectÎn perioada 28 aprilie – 8 mai 2014, Universitatea din Oradea organizează un program intensiv cu tema “Physical Education and a Sustainable Society” – „Educaţia fizică şi o societate durabilă”.  Acest program se află la cea de-a doua ediție, prima desfăşurându-se în octombrie 2012. Pe parcursul celor 10 zile cursanţii vor fi implicaţi în diverse activităţi teoretice şi practice. Întâlnirile de lucru se vor desfăşura în cadrul programului Erasmus – Lifelong Learning finanţat de Uniunea Europeană.

La eveniment vor participa 39 de studenţi străini din şapte universităţi europene: Suedia, Danemarca, Anglia, Finlanda, Olanda şi Lituania, alături de alţi patru studenţi de la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, specializările Educaţie fizică și sportivă și Kinetoterapie.

Deschiderea va avea loc luni, 28 aprilie 2014, de la ora 11, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Universităţii din Oradea unde va fi prezentat în detaliu programul manifestării. 

Vizita studenţilor străini la Oradea se va încheia cu un „Festival” de activități sportive, la care vor participa elevi din școli orădene, programat a se desfășura în zilele de 7 și 8 mai 2014.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.