Sesiunea de comunicari: „Stiinta. Cultura. Civilizatie” – editia a XVI-a

Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, în parteneriat cu Universitatea din Oradea, organizează în acest an cea de-a XVI-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice studențești „Știință, Cultură, Civilizație”, în perioada 9-11 mai 2014. Ediția din acest an va sta sub simbolistica marcării a două aniversări: 20 de ani de activitate a Asociaței, respectiv 50 de ani de la înființarea Facultății de Istorie-Geografie de la Oradea.

sincai_cover

Lucrările acestei sesiuni se vor desfășura în cadrul următoarelor secțiuni:

  • Istorie veche și Arheologie
  • Istorie medie, Antropologie și Etnografie
  • Istorie modernă
  • Istorie contemporană
  • Relații internaționale și Probleme de securitate în contextul global actual
  • Științe politice și Științele comunicării
  • Sociologie

Adresăm pe această cale invitația ca studenții să participe cu lucrări, toate trebuind să posede acordul profesorilor coordonatori.

Perioada de înscriere este 24 martie – 20 aprilie 2014, rezultatele înscrierilor urmând a fi trimise pe 20 aprilie, iar cea de confirmări: 21 – 27 aprilie 2014. Formularul de înscriere va fi completat online, urmând link-ul http://goo.gl/cDaJUi.

Înscrierea la prezenta sesiune de comunicări va fi condiționată de achitarea taxei de înscriere, în cuantum de 10 lei, suma reprezentând cheltuieli privind organizarea ediției și editarea numărului 2 al revistei studențești Gaudeamus Alma Mater Crisiensis, care va conține lucrări susținute în cadrul sesiunii și pentru care va exista dorință/acord de publicare. Suma va fi achitată după sosirea la Oradea.

Studenții care vor dori să-și publice lucrările vor respecta o serie de criterii de redactare, ce vor fi trimise la cerere.

Pentru orice fel de nelămuriri sau informații suplimentare, vă invităm să accesați blogul asociației,www.asociatiagheorghesincai.wordpress.com, să ne trimiteți un e-mail la adresa asociatia_gheorghesincai@yahoo.ro sau să ne contactați telefonic la numărul 0751072315, persoana de contact fiind Cristian Culiciu.

GHID DE REDACTARE A ARTICOLELOR:

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.