Tarife noi la baza didactica „Gaudeamus”

gaudeamusUOSenatul universitar a aprobat noi tarife pentru Baza didactică şi de cercetare „Gaudeamus” din Stâna de Vale. Astfel se va plăti un tarif de 30 de lei/pat/zi în lunile mai, iunie, iulie, august şi septembrie, iar în restul anului 40 de lei /pat/zi. Pentru studenţi şi cadrele didactice cazate în vederea desfăşurării de activităţi didactice cuprinse în planul de învăţământul se percepe o taxă de 10 lei /pat/zi. De asemenea, pot beneficia de o reducere de până la 30%: studenţii şi angajaţii universităţii, dacă acoperă cheltuielile de cazare, grupuri de  minimum 30 de elevi, studenţi sau alte persoane dacă rezervă pentru minimum 3 nopţi, dar şi persoanele cazate în vederea participării la şcoli de vară sau conferinţe cu condiţia să acopere cheltuielile de cazare. 

Un meniu cu trei mese pe zi va costa minimum 35 de lei pe zi, iar pentru studenţi şi cadrele didactice cazate în vederea desfăşurării de activităţi didactice cuprinse în planul de învăţământul, pentru 3 mese pe zi se percepe o taxă de 25 de lei pe zi. De asemenea pentru vânzare ocazională de produse cum ar fi: băuturi răcoritoare, cafea, etc. se pot percepe un adaos comercial de la 30% până la 200%.

Planul managerial  pentru Baza didactică şi de cercetare ,,Gaudeamus” a fost aprobat prin HS. nr. 36 din data de 16 decembrie 2013, şi este unul pretenţios! Din necesităţiile semnalate încă la primul punct al planului, ne putem da seama de lipsa unor lucruri elementare pentru o bază didactică, cum ar fi existenţa unui calculator, videoproiector, tablă, flipchart sau imprimantă. De asemenea se doreşte crearea unui site de prezentare http://www.cabanagaudeamus-stanadevale.uoradea.ro, dar şi asigurarea serviciilor de tv şi internet, dotarea cu instalaţie de sonorizare, înfiinţarea unei mini-biblioteci, un teren multisport, patinoar natural, sală de forţă, o sală de divertisment (masă de tenis, masă de biliard, x-box), un SPA, achizţionare de echipamente de tip Outdoor-Adventure, achiziţionare de biciclete, tiroliană, paintball, tir cu arcul, schiuri, patine, etc., fără a specifica şi sursa financiară din care vor fi făcute achiziţiile.

Mai multe poze găsiţi aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.