Gala Facultatii de Geografie, Turism si Sport

Facultatea de Geografie, Turism și Sport organizează prima ediție a Galei Facultății de Geografie, Turism și Sport în semn de apreciere a studenților și cadrelor didactice cu rezultate importante pentru prestigiul instituțional și mai ales pentru promovarea imaginii facultății și a Universității din Oradea.

gtsEvenimentul va avea loc în data de 16 decembrie, 2013, începând cu orele 17.00 în Aula Magna a Universității din Oradea.

În prima parte a Galei vor fi omagiați profesorii care și-au închinat viața profesională domeniilor Geografie, Educație fizică și Sport și Kinetoterapie precum și conducătorii de doctorat din domeniile menţionate. Se vor acorda diplome de excelenţă și de merit următoarelor categorii: colaboratori interni și externi care susțin activitatea facultății; șefi de promoție; studenți cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2012-2013; prestigiul profesional (în domeniul științific, didactic și sportiv: cadre didactice și studenți); internaționalizare (cadre didactice și studenți).

Partea finală este dedicată categoriilor Colegul Anului (ales de cadrele didactice) și Profesorul Anului (ales de studenți). Gala și momentele artistice sunt susținute de studenții și cadrele didactice ale facultății.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.