Studentii oradeni premiati la Resita

Studenţii orădeni de la Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial, însoţiţi de către 3 cadre didactice au participat în perioada 28-30 noiembrie 2013, la Simpozionul Ştiinţific Studenţesc „EMING 2013”, organizat de Facultatea de Inginerie și Management, din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița.  La acest simpozion au participat peste 100 de studenți din opt centre universitare din țară.

EMING2013Studenţii din anul 4, de  la programul de studiu „Ingineria Sistemelor Electroenergetice” au elaborat 7 lucrări științifice, încadrate în secțiunea „Inginerie electrică și energii regenerabile” și în cea de „Informatică aplicată”. Comisiile de evaluare au apreciat rezultatele cercetărilor studenților acordându-le următoarele premii: studentul Tamas Kubola – premiul I, studenta Adriana Abrudan – premiul II și premiul III, respectiv mențiune pentru lucrarea susținută de studenta Gabriela Nemeth.  

Simpozionul s-a derulat pe trei secţiuni:

  1. Inginerie Electrică şi Informatică;
  2. Inginerie Economică şi Management;
  3. Inginerie Industrială;

În completarea acțiunilor specifice Simpozionului EMING 2013,  Departamentul de Inginerie Energetică al Universității orădene a organizat vizitarea, în scop didactic, a unor obiective energetice etalon, aflate în apropierea locurilor de deplasare. Au fost vizitate câmpul de generatoare eoliene din zona Oravița-Moldova Nouă și amenajarea hidroenergetică Porțile de Fier I.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.