340 de ani de la nasterea lui Dimitrie Cantemir

afis_vernisajJoi, 5 decembrie 2013, ora 14.00, vă invităm în holul Bibliotecii Universității din Oradea la vernisajul expoziției: „Dimitrie Cantemir – 340 de ani de la naștere (1673-1723)”. Evenimentul este organizat de Biblioteca Universității din Oradea în colaborare cu Asociatia „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie. Expoziția va cuprinde publicații tematice ale bibliotecii și documente ilustrative din donația Constantin Mălinaș. Aceasta își dorește să marcheze două momente importante din punct de vedere cronologic: 340 de ani de la naștere și 290 de ani de la trecerea în ființă a celui ce a fost cu adevărat un „rege între filosofi și un filosof între regi”.

Aspecte din viața și opera sa vor fi evocate de Prorector. prof. univ. dr. Sorin Șipoș, masterand Cristian Culiciu, respectiv prof. Călina Maghiar și bibl. Rozalia Barta din partea Bibliotecii.

Această expoziție este prima dintr-o serie ce va continua pe parcursul anului următor și care își dorește să aducă în atenția publicului cititor mai multe personalități de cultură autohtone.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.