Asuo recruteaza!

Scris de Oana Lavinia Achim

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO) doreşte să îţi mărească echipa. Căutăm studenţi dornici să cunoască persoane noi, să înveţe lucruri noi şi să bineînteles să se distreze pentru că alături de ASUO petreci frumos şi cu folos!

afis AsuoDe ce să te alături echipei ASUO? În primul rând ASUO înseamnă educaţie non-formală, complementară cu pregătirea de la facultate. Membrii ASUO învaţă lucruri esenţiale împreună, care nu se găsesc în cursurile de la facultate: organizarea timpului, lucrul eficient în echipă, cunoaşterea de sine, evidenţierea calităţilor etc.  ASUO este locul unde îţi descoperi potenţialul şi ţi-l poţi valorifica la maxim, ceea ce poate reprezenta un pas important în carieră. În ASUO orice idee este ascultată, dezbătută şi susţinută. Nu contează vechimea sau experienţa, primează perseverenţa şi dorinţa de a le transforma toate idealurile în realitate. În ultima perioadă ASUO are foarte multe proiecte în derulare; proiecte realizate în totalitate de studenţi şi pentru studenţi. E şansa ta să te faci remarcat!

Căutăm creativitate, motivaţie pentru activitatea de voluntariat, spirit de echipă, umor, deschidere către nou şi mai ales încrederea în sine şi dorinţa de autodepăsire.

Începând cu anul universitar 2013-2014,  membrii activi ASUO pot primii credite ECTS. Astfel activităţiile extraşcolare sunt răsplătite cu credite suplimentare care vor apărea pe diploma de absolvire. Aceste credite certifică abilităţile şi cunoştiinţele acumulate în perioada de voluntariat. Aşadar, dacă eşti membru activ ASUO, meritele tale vor fi recunoscute şi în mod oficial, oferindu-ţi un plus în CV.

Recrutarea are loc în sediul asociaţiei: Campusul Universităţii din Oradea, Cladirea E, etajul 1, sala E 117 şi la numărul de telefon: 0755/801.562

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. uite, vreau eu sa fiu voluntar, sa corectez textele acestea ! 🙂

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.