Un nou master la Relatii Internationale si Studii Europene

Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Oradea, anunţă deschiderea unui nou program de masterat (al doilea din ţară, alături de cel oferit de SNSPA Bucureşti): Evaluarea politicilor şi programelor publice europene.  

afisPrin acest program de master Departamenul RISE urmăreşte pregătirea viitorilor experţi în domeniu, pe o piaţă în care cererea de specialişti este foarte mare, iar trendul este crescător.

Programul oferă posibilitatea de studiu aprofundat şi de îmbunătăţire  a abilităţilor practice în domeniile vizate de curriculum. Abilităţile practice vor fi consolidate şi prin activităţi desfăşurate cu specialişti din  ţară şi din străinătate, precum şi prin stagii de practică desfăşurate în  instituţiile de profil din administraţia publică.

Domenii de activitate posibile:  Unitatea Centrală de Evaluare, unităţile de evaluare din cadrul Autorităţilor de Management al Programelor Operaţionale, Unităţile de Politici Publice din  cadrul instituţiilor centrale naţionale, alte departamente şi structuri de evaluare  din cadrul instituţiilor publice; Consultanță publică sau privată în domeniul  evaluării de politici publice, programe, instituții și organizații; Organizații private din domeniul accesării fondurilor europene; Educație și formare în
domeniul evaluării de politici publice, programe, instituții și organizații;  Cercetare în domeniul evaluării de politici publice, programe, instituții și  organizații; Centre de evaluare a competențelor profesionale; ONG-uri,  Mass-media.

Înscrierile au loc în perioada 4-21 septembrie 2013, la sediul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, iar taxa anuală de şcolarizare este de 2500 lei. Capacitatea de şcolarizare a acestui program de studii este de 75 de locuri, urmând ca în şedinţa Senatului universitar de luni, 16 septembrie 2013, să fie stabilit numărul de locuri bugetate. Mai multe informaţii pot fi găsite în pliantul şi afişul ataşat.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.