Let’s do it, Bihor!

let's do itPentru al 3-lea an consecutiv, proiectul Let’s Do It, România, proiect care face parte din mai amplul proiect Let’s Do It, World, va avea loc în data de 28 septembrie.

Dacă anul trecut în județul nostru s-au mobilizat aproximativ 8000 de voluntari pentru a curăța în special ariile protejate și zonele de camping din județ, sperăm ca anul acesta să ne mobilizăm într-un număr mai mare ca să putem acoperi o arie mai largă și de asemenea pentru a oferi un exemplu de bună purtare în relația cu mediul în care trăim.

Așadar sunteți invitați să vă inscrieți echipa de voluntari pe site-ul www.letsdoitromania.ro  și să fiți membri în echipa județeană de curățeni în 28 septembrie.  Echipa județeană poate fi contactată pe următoarea adresă de mail: bihor@letsdoitromania.ro.

Până la acea dată puteți raporta mormanele de gunoi pe care le vedeți utilizând aplicația Trash Out sau făcând poze și completând un formular de raportare pe site-ul www.letsdoitromania.ro

Pagina de facebook Let’s do it, Bihor!

Eveniment facebook Let’s do it, Bihor!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Capra Alexandru Corneliu says:

    In caz ca nu am putut sustine azi in data de 11examenul de licenta la istorie se mai poate da? Si cand? Si ce pasi trebuie sa urmez ca sa dau licenta?

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.