Universitatea de Toamna – 2013

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Programe şi Proiecte pentru Tineret, în colaborare cu DJST Argeș, Casa de Cultură a Studenților Pitești și Asociația  “Adrian Dinca “ Teleorman, în perioada 12-29 septembrie, organizează proiectul de educație non-formală „Universitatea de Toamnă – 2013”.

mtsProiectul este structurat astfel:

  • 12-17 septembrie – modulul Comunicare (conceptul de comunicare; etapele procesului de comunicare; barierele comunicării interne și externe; elemente ale unei comunicări eficiente; relația comunicare – relații publice; funcțiile relațiilor publice; activități de relații publice)
  • 18-23 septembrie – modulul Antreprenoriat (Creșterea capitalului de cunoaștere, de creativitate, de inițiativă în domeniul antreprenoriatului )
  • 24-29 septembrie –  modulul Dezvoltare personală (relația leader – organizație; leader – grup; leader-echipă; rolul comunicării în arta conducerii, diferențe și asemănări între leader, coach și mentor)

Cursul se va desfășura la Hotel Piscul Negru la 70 km de Curtea de Argeș și 50 km de lacul Vidraru ( Transfăgărășan, km 102 ). Costurile de cazare ( în camera duble) și masa sunt suportate de către MTS pentru cele 40 pers selectate. Costurile de transport se vor acoperi de participanși și reprezintă  cofinanțarea la eveniment.

Înscrierile se pot face în perioada 23 august- 9 septembrie  iar rezultatele se vor anunța în data de 10 septembrie pe site-ul MTS. Confirmările vor fi trimise până în data de 11 septembrie .

Mai multe informații privind Universitatea de Toamnă, puteți afla aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.