S-a terminat perioada de inscrieri la Oradea Summer University

Pe data de 25 iunie 2013 s-au încheiat în mod oficial înscrierile Oradea Summer University. Faptul că s-a recurs la a prelungi cu o săptămână înscrierile a fost un lucru de bun augur. Astfel, am ajuns la a selecta 104 elevi din 23 județe, în cadrul a 11 facultăți, cel mai mare interes manifestându-se pentru Facultatea de Medicină și Farmacie, aproape jumătate din cei înscriși optând pentru această variantă.

Oradea Summer UniversityCalendarul Oradea Summer University continuă cu achitarea taxei de participare în perioada 26 iunie – 30 iunie respectiv cu afișarea listei finale cu elevii participanți, acest lucru fiind condiție eliminatorie pentru participare.

Organizatorii Oradea Summer University au acordat sprijin financiar prin reducerea cu un procent important din taxa de participare unui număr de trei participanți ce reprezintă un caz social repsectiv unui număr de șapte elevi premiați la diverse olimpiade naționale.

Asociația Gheorghe Șincai a studenților în Istorie în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești din cadrul Universității din Oradea lansează un apel către ONG-urile din Oradea și nu numai, în vederea unei colaborări pentru a evidenția și mai mult calitățile orașului Oradea dar și în a oferi elevilor un program cât mai variat.

Vom reveni cu detalii privind programul OSU 2013 la începutul săptămânii viitoare când va fi prezentată și o mai bună aproximare a numărului de elevi ce vor participa efectiv la OSU 2013.

 

Cu respect,

Ștefan Marius Deaconu

Coordonator principal Oradea Summer University 2013

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.