Cursuri intensive de limba franceza

Departamentul de limba şi literatura franceză-germană din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Oradea organizează Şcoala de vară „Campus d’été”. 

Școala de vară „Campus d’été” se va desfășura în perioada 19-31 august 2013 în incinta Facultății de Litere, pentru cele 30 de locuri disponibile există o taxă de înscriere în valoare de 450 de lei (50 de ore, 9 lei ora).

curs intensiv de francezaŞcoala de vară „Campus d’été” are ca obiectiv promovarea limbii franceze, având ca public ţintă adulţi din diferite domenii de activitate Programul se adresează, de asemenea, elevilor de liceu din toate clasele şi studenţilor, precum şi candidaţilor la admiterea din iulie 2013 care confirmă ocuparea locului obţinut în urma admiterii. 

În cadrul şcolii de vară Campus d’été vor exista două ateliere de lucru: pentru începători şi respectiv nivel intermediar. Împărţirea în grupe de lucru se va face în prima zi de curs printr-un test. Atelierele sunt gândite pe teme de interes general şi sunt organizate astfel încât să îmbine plăcerea de a învăţa cu eficienţa. Cursurile vor aborda şi diverse aspecte ale culturii şi civilizaţiei franceze, o atenţie deosebită fiind acordată tehnicilor de predare interactivă. Participarea cu succes la cursuri va fi atestată printr-o diplomă de participare.

Înscriererile se pot face până în data de  15 august! Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon 0746 554554!

Eveniment facebook!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.