Dialog franco-roman in domeniul limbii si al culturii

facultatea de litereFacultatea de Litere a Universităţii din Oradea vă invită vineri, 24 mai, între orele 9.30 şi 18.30 la  colocviul internaţional cu tema Dialogue franco-roumain dans le domaine de la langue et de la culture (Dialog franco-român în domeniul limbii şi al culturii).

Obiectivul colocviului este de a aprofunda şi diversifica reflecţiile asupra interferenţelor, apropierilor şi diferenţelor între cele două limbi şi culturi. Activitatea reuneşte profesori-cercetători francezi şi români a căror colaborare s-a concretizat, printre altele, prin participări la colocvii având ca temă dialogul culturilor şi contribuţiile româneşti la francofonie.

La eveniment vor participa mai mulţi profesori români şi francezi, cum ar fi Francis Yaiche de la Universitatea “René Descartes” din Paris, director al Şcolii doctorale “Concepte şi limbaje” de la Sorbona, Rodica Pop, profesor emerit la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, director al Centrului de studiu al literaturii belgiene de limbă franceză şi Maria Ţenchea, prof. univ. la Universitatea de Vest din Timişoara. De asemenea, la eveniment vor participa mai mulţi profesori din centre universitare precum Brest, Strasbourg, Arras, Alba Iulia, Târgu-Mureş, Piteşti sau Timişoara.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.