Serm Studo 2013 – Editia a III-a

serm studoDepartamentul de Inginerie Energetică din cadrul Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial a organizat în perioada 09-11 mai 2013, la Baza didactică și de cercetare „Gaudeamus” din Stâna de Vale, ediția a III-a a Simpozionului studențesc „Energie-Resurse-Mediu al studenților orădeni – SERM STUDO 2013”.

Simpozionul a constituit un bun prilej pentru studenții din diverse centre universitare de a schimba păreri, opinii, cunoștințe, dar și de a lega prietenii și colaborări viitoare. Scopul acestei manifestări a fost acela de a stimula studenții să-și coreleze cunoștințele teoretice și practice din domeniul ingineriei și al managementului cu abilitățile de cercetare, având ca rezultat o serie de lucrări științifice care pun în evidență eforturile creative și intelectuale ale acestora.

Au fost prezentate 62 de lucrări științifice, grupate în 6 secțiuni: Informatică aplicată în inginerie; Ingineria și protecția mediului; Resurse regenerabile de energie. Tehnologii energetice sustenabile. Eficiență energetică; Sisteme electroenergetice de transport și distribuție. Fiabilitate; Management, marketing și legislație în domeniul energetic şi Materiale și tehnologii.

SERM STUDO 2013 s-a bucurat de prezența a peste 90 de studenți, din 9 centre universitare (Arad, Brașov, Craiova, Galați, Hunedoara, Petroșani, Reșița, Târgu Jiu și Oradea). Manifestările științe au fost completate de două mese rotunde: prima în domeniul tehnologiilor neconvenționale, coordonată de conf. univ. dr. Traian Buidoș și a doua în domeniul dezvoltării spiritului antreprenorial în pregătirea universitară, coordonată de conf. univ. dr. Laurențiu Popper.

La organizare evenimentului a contribuit și comitetul studențesc alcătuit din  Chețiu Gabriel (președinte), Butari Iulian, Cornea Ionuț, Vese Cristian și alții.

Sursa: media.uorradea.ro

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.