Testare Mensa in Oradea

Scris de Călin Albu

mensa oradeaDacă are cineva îndoieli asupra inteligenţei sale, acum poate să îşi confirme îndoielile. Mensa ajunge şi la Oradea, în data de 13 aprilie, începând cu orele 11.00. Experţii Mensa vor susţine o sesiune de testări în urbea noastră. Testarea va avea loc în campusul A al Universităţii din Oradea, în cadrul Facultaţii de Ştiinţe (Corpul C), sala C209.

Taxa de înscriere variază de la 25 de lei, în cazul în care plătiţi prin diferite servicii bancare, sau 35 lei în cazul în care plătiţi pe loc. Înscrierea se face online accesând link-ul următor Mensa România – Testare Oradea. Data limită pentru înscriere este de 11 aprilie, iar rezultatele testării sunt strict confidenţiale.

Ce este Mensa? Mensa International este cea mai mare şi mai veche societate din lume pentru oamenii cu IQ ridicat. Cu sediul în Caythorpe, Anglia, Mensa a fost fondată la 1 octombrie 1946. Condiţia intrării in acesta societate a oamenilor foarte inteligenţi este să obţineţi 98% sau mai mult la un test de inteligenţă, standardizat şi aprobat de Mensa. Aşa că dacă doriţi să aflaţi dacă faceţi parte din acel procent de numai 2% din populaţia globului, de oameni foarte inteligenţi, o puteţi face în data de 13 aprilie la Universitatea din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.