95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Invitatie Departamentul de Istorie din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării a Universității din Oradea vă invită la manifestarea științifică cu ocazia aniversării a 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

În cadrul conferinței vor lua cuvântul nu doar distinșii istorici din cadrul Departamentul de Istorie, ci și Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, urmând a prezenta publicului  „Moldova în cultura românească: repere istorice” și Conf. univ. dr. Igor Șarov, decanul Facultăţii de Istorie de la Universitatea de Stat din Republica Moldova, care urmează să prezinte „Unirea Basarabiei cu România”.

În cadrul evenimentul va fi lansată și cartea „The Historian’s Atelier: Sources, Methods, Interpretations”, coordonată de către Sorin Șipos, Gabriel Moisa, Mircea Brie, Flroin Sfrengeu și Ion Gumenâi.

Manifestarea va avea loc miercuri, 27 martie, începând cu orele 15.00 în Sala „Traian Moșoiu” a Primăriei din Oradea.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, Universitatea de Stat din Republica Moldova, Centrul de Studii Interdisciplinare Oradea-Chișinău și Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.