Studentii din Senatul Universitatii si-au prezentat bilantul de activitate

Razvan TauÎn cadrul conferinței de presă, organizată de Senatul Universității din Oradea, în urma prezentării bilanțului general al Senatului, al comisiilor de specialitate și reprezentanții studenților, s-a prezentat bilanțul de activitate prin președintele studenților din Senat, Răzvan Lucian Tau și vicepreședintele Romeo Vasile Filip.

Răzvan Tau, preşedintele studenţilor în Senatul Universităţii a prezentat  activitatea desfăşurată de studenţi în cadrul acestei instituţii. Pentru început, trebuie menţionat faptul că între asociaţiile studenţeşti şi studenţii membri în Senatul Universităţii a existat o legătură strânsă în acest mandat, spre deosebire de perioada anterioară. (în acest scop amintim Balul Fulgilor de Nea, ediția a II-a, care a fost un real succes privind colaborarea între asociații și studenții din Senatul Universitar). De asemenea, s-au demarat negocieri cu  OTL privind introducerea de  noi linii de autobuz pentru o mai bună mobilitate a studenţilor. Evaluarea instituţională a European University Association, concretizată în luna decembrie 2012 printr-o vizită de lucru la Oradea, organizată sub cele mai bune auspicii datorită membrilor studenţi din Senatul Universităţii. Pentru o mai bună încadrare în câmpul muncii a absolvenţilor Universităţii din Oradea, s-a stabilit un acord de parteneriat cu Asociaţia Firmelor Bihorene în vederea ofeririii de stagii de pregătire studenților. Romeo Filip

În cadrul conferinței a fost prezentată și procedura privind recompensarea voluntariatului cu 5 credite/semestru. Fiecare credit este echivalat cu 28 de ore de voluntariat întreprinse în cadrul unei organizații recunoscută de Universitatea din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.