Chestionar OTL

otlOradea Transport Local  în colaborare cu Institutul de cercetări în Transport derulează  proiectul denumit SEE/B/0004/3.1/X ATTAC, având ca obiect servicii de studii și realizarea planului de de transport urban sustenabil la nivelul Municipiului Oradea. Lucările necesită cunoașterea concretă a unor aspecte concrete legate de desfășurarea transportului la nivelul Municipiului Oradea, percepția utilizatorilor rețelei de transport.

 În  acest sens, este nevoie  să răspundeți la următoarele întrebări și să trimiteți răspunsurile  prin mail la adresa:      contact_studentocratia@yahoo.com. 

 1. Cât de mulțumiți sunteți dvs. de rețeau de transport în comun urban de călători din Oradea?
  1. Foarte mulțumit
  2. Mulțumit
  3. Mulțumit într-o măsură medie
  4. Nemulțumit
  5. Foarte nemulțumit
 2. Ce linie de transport modificată arputea contribui la deservirea sediului instituției dvs. în condiții calitative superioare celor actuale?
 3. Ați  fi de acord să promovați o măsură de taxarea locurilor de parcare din incinta instituției dvs. cel puțin o zi sin cele 5 ale săptămânii de lucru?
 4. Ați prefera introducerea unei linii expres într-o anumită zonă din Oradea și sediul instituției dvs. Dacă da, care este aceasta?
 5. Ați fi de acord cu modificarea orarelor de începere și terminare a programului actual al studenților pentru îmbunătățirea generală a serviciului de transport și chiar a traficului?

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.