Curs de perfectionare DPPPD la Stana de Vale

Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic al Universităţii din Oradea organizează cursul cu tema „Educația pentru sănătate. Instruire în acordarea primului ajutor”. Cursul de formare va avea loc în perioada 23-24 martie (seria I) și 20-21 aprilie (seria II) la Complexul Studențesc Gaudeamus în Stâna de Vale.

univ-oradea-siglaCursul va fi inclus în oferta educaţională a Casei Corpului Didactic Bihor, ceea ce înseamnă că la terminarea activităţii, participanții vor primii adeverinţe de absolvire din partea CCD în care va fi specificată tematica parcursă şi numărul de ore alocate formării cursului.

Taxa de participare este de 100 lei / persoană şi acoperă cazarea participanţilor, 4 mese, transportul participanţilor cu autocarul pe ruta Oradea – Stâna de Vale şi retur, respectiv plata formatorilor (medici de cadrul UPU-SMURD Bihor). Cazarea se va face la Complexul Studenţesc Gaudeamus din Stâna de Vale în camere de 4, 5 şi 8 paturi suprapuse, iar masa se va servi la cantina cabanei. Taxa se poate achita la d-l conf.univ.dr. Valentin Blândul, la Universitatea din Oradea, Pavilionul E, parter, cabinet E 013 (lângă Aula Magna), tel. 0259 408788 / 0745 267047 (înscrierea candidaţilor va fi confirmată în momentul achitării taxei de participare). În vederea achitării acestei taxe este necesară o programare prealabilă la numerele de telefon menţionate.

 Mai multe informații găsiți aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.