IMAGINE Travel Club (work & travel)

Imagine Travel O nouă companie de Work & Travel lovește piața studențească din Oradea. IMAGINE Travel Club este prima de acest gen cu acționariat 100% American în Romania. Astfel dupa cum aceștia promit poți beneficia de cele mai mici tarife la pachetele Work & Travel USA 2013 și o siguranță sporită a serviciilor oferite. Este o companie multinațională cu agenții deschise în Bulgaria, Moldova și Macedonia dar care are reprezentanți direcți în America pe toata perioada verii. În Oradea îi puteți găsi pe str. Armatei Române nr. 3, (deasupra la ABC).

Fenomenul Work and Travel este tot mai dezvoltat pe piața din România și nici orașul nostru nu stă mai prejos numărând în acest moment 4 agenții care iși desfășoară activitatea în mediul studențesc orădean.

Work and Travel este un program de schimb cultural derulat cu aprobarea Departamentului de Stat American care permite studenților să lucreze și să călătorească pe o perioadă determinată pe teritoriul SUA. Programul se desfășoară pe o perioadă de 4 luni (3 luni viza de muncă + 1 lună viza de călătorie). A fost inițiat în anii ‘60 doar ca un program de călătorie dar dorința studenților de a munci în SUA în perioada călătoriei lor a deteminat oficialitățile americane să transforme programul în ceea ce este acum Work and Travel USA.

În ultimii ani tot mai mulți studenți accesează aceste programe pentru a vizita „țara tuturor posibilităților”. Work & Travel înseamnă o experiență unică, o sanță de ați face noi prieteni, un mod excelent de a învăta limba engleză și de a trăi pentru câteva luni într-o cultură despre care ai auzit multe lucruri dar care ai văzut-o doar în filme și toate cheltuiele necesare acestei experiențe le poti acoperi cu banii căștigați la jobul ales de tine dinainte.

Companiile de W&T iți pun la dispoziție joburi diversificate potrivite atât pentru baieți cât și pentru fete, joburi care necesită cunoașterea limbii engleze de la nivelul de începător până la avansați. Astfel că poți să lucrezi ca și vânzător în diverse magazine și fast-food-uri, ospătar, salvamar, housekeeper, recepționer, etc. Iar veniturile se încadrează între 7,5$ si 12$/ora în funcție de job, locație, experiență anterioară și nivelul de engleză avut.

În schimbul unei sume cuprinse între 800$ și 1000$ aceste agenții iți vor oferi tot ce ai nevoie pentru a ajunge în locația și la jobul alese de tine. Pe lângă această sumă mai trebuie sa-ți achiți biletul de avion și niște taxe care nu au legatură directă cu agenția. În concluzie ca să poți accesa acest program trebuie să dispui de aproximativ 2000$, bani care îi poti obține și prin creditul Work & Travel pus la dispoziție de BRD.

Imagine Travel Club este cea mai nouă agenție din domeniu pe piața românească dar care are în spate oameni cu experiență de peste 10 ani și a fost înființată din dorința de a ridica nivelul de calitate al serviiciilor de Work & Travel.

Pentru mai multe detalii vizitatii birourile Work & Travel aflate în jurul Universității.

Pagina de Facebook!A2 POSTER

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.