Gala Brandurilor Bihorene

Gala Brandurilor BihoreneStudenţii Universităţii din Oradea sunt invitaţi să participe la Gala Brandurilor Bihorene, evenimentul urmând să aibă loc în data de 14.12.2012, începând cu orele 19:00  la Teatrul  Regina Maria din Oradea şi va avea peste 400 de invitaţi: oameni de afaceri, politicieni, oameni de cultură, oameni de sport.

Gala este organizată de către Confederaţia Asociaţiilor de Afaceri Transilvania, Federaţia Patronilor Bihor în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, sub înaltul patronaj al Uniunii Naţionale a Patronatelor din România. Cele mai cunoscute firme bihorene, dar şi străine, care au investiţii în judeţul Bihor, vor fi premiate în urma unui sondaj realizat de Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din Oradea. De asemenea în premieră, se va  lansa ordinul „Vulturul Negru”, o înaltă distincţie acordată unor personalităţi remarcante care au adus o contribuţie semnificativă mediului de afaceri bihorean.

Au confirmat participarea la acest eveniment actorul Florin Piersic, ambasadorul Belgiei în România Dl. H.E. Mr. Philippe Beke, ambasadorul Israelului în România Dl. Dan Ben-Eliezer, consilierul economic al Ambasadei Spaniei în România Dl. Augustin Navarro de Vicente-Gella dar şi viceprimarul municipiului Debrecen, Dr. Papp László.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.