Global Marketing – Aiesec Oradea

Global MarketingProgramul Global Marketing reprezintă o oportunitate de a “gusta” piețele internaționale prin a lucra în marile companii din toată lumea, dezvoltând noi strategii pentru produsele și serviciile lor. Vei pune accent pe gandirea strategică pentru implementarea ideilor inovative care vor schimba perspectivele din mediul extern.

Programul ţi se potriveşte dacă eşti: student sau absolvent recent de facultate/master, un bun vorbitor de limba engleză,  îţi place diversitatea şi dacă ai cunoştinţe în următoarele domenii: Marketing, Marketing Internațional sau  Relații cu publicul și advertising.  Experimentează de la 3 la 18 luni de experiență profesională în țări precum: India, Malaysia, China, Polonia, Turcia, Brazilia, Germania, Olanda, Rusia, Ucraina, Cehia.

În urma programului poţi dobândi: experiență în companii internaționale specializate, noi perspective multiculturale sau cunoștințe teoretice și practice, impact semnificativ asupra dezvoltarea personală și profesională etc.

Mai multe informaţii poţi afla aici sau mâine şi poimâine de la reprezentanţii Aiesec Oradea în Coprul E, vis-a-vis de Aula Magna, între orele 11.00-18.00!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.