Global IT – Aiesec Oradea

Global ITProgramul Global IT  îți oferă șansa de a îți dezvolta aptitudinile tehnice și de a crește la nivel profesional prin lucrul intr-un mediu multicultural. Experimentează cum e să lucrezi în companii IT unde poți să îți implementezi ideile și abilitățile tehnice.

Programul ţi se potriveşte dacă eşti: student sau absolvent recent de facultate/master, un bun vorbitor de limba engleză şi dacă ai cunoștinte în: design grafic, web development și web management, analiza sistemelor și design sau management-ul bazelor de date.

Poţi experimenta  un stagiu de practică de la 3 la 12 luni în țări precum: Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malayesia, SUA, Canda, Germania sau Olanda.

În timpul programului poţi învăţa să  profiți de relațiile pe care le facei cu persoanele din alte culturi, să înveţi lucruri noi,  implementarea propriilor idei, poţi să contribui la dezvoltarea altora prin schimbul de experiență și cunoștințe, etc.

Mai multe informaţii poţi afla aici sau mâine şi poimâine de la reprezentanţii Aiesec Oradea în Coprul E, vis-a-vis de Aula Magna, între orele 11.00-18.00!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.