Lansare de carte la ospiciu

Scris de Ioana Larisa Paul

         ImageScriitorul și jurnalistul orădean Florin Ardelean și-a lansat ieri cartea ”Folie a Trois”. Cartea este o îmbinare între un roman psihiatric și unul licențios. Lansarea a avut loc la Spitalul de Neoropsihiatrie Oradea, pavilionul VI și a adunat aproximativ 120 de oameni.

            Autorul a ales acest loc pentru lansare deorece personajul principal, Vlad Codreanu, își petrece aici 8 luni din viață. Cartea descrie viața acestui personaj, profesor de jurnalism, „cu rating la fufe”, ajuns în pragul nebuniei.IMG_3871Autorul a ţinut să arate că personajul din carte nu e chiar el. „Dacă cineva m-ar identifica cu personajul principal, ar fi un dezastru. Atunci, ar trebui să nu ne mai vedem niciodată! Am împrumutat personajului principal unele momente din viaţa mea, dar atât”, a comentat Florin Ardelean. Scriitorul a mai precizat că în opinia sa limbajul uşor vulgar folosit în roman este foarte normal, pentru că reflectă realităţi ale vieţii şi, mai mult, ele nu trebuie ascunse în spatele unor precepte morale excesiv de pudice.

 „Folie a Trois” este cea de-a şasea carte publicată de Florin Ardelean, dar primul roman, şi se întinde pe 500 de pagini. A fost tipărit într-un tiraj iniţial de 1.000 de exemplare şi este de vânzare în librării la preţul de 39 de lei.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.