„Sa gatim de sarbatori” – editia a II-a

sa gatim de sarbatori-echipaJoi, 6 decembrie 2012, de Sfântul Nicolae, 50 de studenţi de la specializarea Ingineria Produselor Alimentare ai facultăţii de Protecţia Mediului vor pregăti mai multe preparate tradiţionale de Crăciun şi Anul Nou. Studenţii vor începe să pregătească preparatele dimineaţă de la ora 8, în bucătăria cantinei Universităţii din Oradea, iar degustarea va începe la 13.30 la Student`s Place.

În tot acest timp 10  studenţi de la Facultatea de Construcţii şi Arhitectură vor decora şi amenaja cantina pentru a oferi posiblitatea ştudenţilor  de la Departamentul de Arte-Facultate de Arte, să expună lucrări de pictură şi sculptură.

Acest eveniment culinar se află la a doua ediţie şi atât organizatorii cât şi participanţii doresc ca aceasta manifestare să devină o tradiţie în rândul studenţilor universităţii. Prima ediţie s-a desfăşurat de Sărbătorile de Paşte când studenţii au îmbiat participanţii cu alese bucate cu specific bihorenesc.

 Poze de la prima ediţie găsiţi aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Timar Adrian says:

    Studentii sunt de la Ingineria Produselor Alimentare, atat de la master cat si de la licenta. In plus vor fi si studentii erasmus de la noi, Vedat si Serkan din Turcia, Andreea din Spania si Evelyn din Lituania.

    Apreciază

  2. Popa Carmen says:

    Unde au fost lucrarile de pictura si sculptura? Erau anuntate dar eu nu am vazut nimic ! Evenimentul culinar a fost reusit, felicitari organizatorilor !

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.