O zi libera pentru studenti

ANOSR1Guvernul României a aprobat nota înaintată de către Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) prin care s-a propus suspendarea cursurilor în data de 10 decembrie, urmând ca fiecare universitate să îşi stabilească modul de recuperare a cursurilor pe baza automomiei universitare.

 
Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România a lansat această propunere săptămâna trecută când a a trimis o adresă Guvernului României, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) şi Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) în care cere acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport în comun în perioada 7-10 decembrie 2012 pentru studenţi, precum şi acordarea unei zi libere luni, 10 decembrie, datorită faptului că studenţii care studiază într-o altă localitate decât cea de domiciliu nu pot vota, chiar dacă au viză de flotant! Astfel, studenţii care studiază într-o altă localitate sunt nevoiţi să facă eforturi financiare considerabile, în cazul în care doresc să îşi exercite dreptul constituţional! Însă Guvernul nu a fost de acord şi cu gratuitatea transportului pentru studenţi.

 
Nu s-a pus în discuţie gratuitatea pe mijloacele de transport„, a spus Andrei Zaharescu- purtătorul de cuvânt al Guvernului

Reclame

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.