ANA-ne cere drepturi

Scris de Ioana Larisa Paul            

ANA (ancornim pentru Acum Noi Acționăm), este o idee care a prins viață  lângă București la 13 octombrie 2012. Câţiva oameni, mult entuziasm, o idee- toate acestea au venit din spirit studețesc și în vederea împlinirii viselor și dorințelor a generații întregi de studenți. Ce le-a lipsit celorlate generații de studenți a fost un element care să îi lege și să ne ajute să realizăm că noi toți ne dorim aceleași lucruri!

ANA nu este un simplu nume, nu este un politician, nu este o simplă campanie, nu este o persoană. ANA este ideea care a prins viață prin studenți și pentru studenți. Pentru cei care își doreau să schimbe ceva, să se apropie de colegii lor și să nu rămână la fel de distanți unii față de alții. ANA e fiecare dintre studenții care își doresc să se implice, să ia atitudine, să ajute România să evolueze, cei care cred în puterea educației.

Cu ocazia Zilei Internațioanle a Studentului, ANOSR a lansat candidatul ideal pentru alegerile parlamentare: ANA! ANA propune un program de guvernare complementar care asigură o finanțare corespunzătoare educației, beneficii fiscale pentru tinerii angajați din educație și sănătate și o participare corespunătoare a studenților la luarea deciziilor din universități! ANOSR a lansat public în data de 9 octombrie „Scrisoarea deschisă pentru viitorul României” prin care se adresează liberilor partidelor politice, miniștrilor relevanți, parlamentarilor și candidaților la parlamentare, atrage atenția asupra unor probleme ale studenților și societății și solicită asumarea de către aceştia a unor soluţii. Scrisoarea are deja peste 2000 de susținători şi poate fi găsită aici!

ANA vă invită pe toți să vă gândiți câteva momente la voi, la viitorul pe care vreţi să vi-l construiți vouă şi celor dragi, așa cum îl visați voi în România sau uneori îl căutaţi în altă parte. Să vă gândiți ce puteți face singuri şi totodată dacă merită să investiţi energie şi timp alături de stundenţii care împart aceleași idealuri cu voi!

„Ştiu că acum este momentul să luăm atitudine, să ne trezim. Nu contează că e iarnă, că e frig. Avem soluţii la problemele noastre” ,  spune ANA.

Ce doresc studenţii de la ANA!

Sursa: ANOSR

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.