Sesiunea de comunicari stiintifice a doctoranzilor in economie si sociologie

Scris de Ioana Larisa Paul

Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea va găzdui în data de 23 noiembrie 2012 Sesiunea de comunicări științifice a doctoranzilor în economie și sociologie „România și provocările crizei economico-sociale. Răspunsul tinerilor cercetători”.

Manifestarea va începe la orele 15:00 și face parte din manifestările organizate cu ocazia „Zilei universitarului din învăţământul economic”.

Evenimentul are ca obiective:

– Comunicarea de către doctoranzii în domeniile Economie, Sociologie și în domenii complementare a celor mai valoroase rezultate ale cercetărilor proprii;

– Conștientizarea și asumarea de către tinerii cercetători a rolului și responsabilităților ce le revin în planul teoretic al cercetării, dar și în planul soluțiilor practice la problemele economic-sociale contemporane;– Forum de stimulare a comunicării între doctoranzii cu preocupări în direcții de cercetare similare și/sau conexe.

Lucrările vor fi redactate în limba română, în format JIS B5, vor conține titlul și un rezumat în limba engleză. Prezentarea PPT a lucrărilor se va face în limba română sau engleză în cazul autorilor străini, având alocate cca. 10-15 minute. Lucrările vor fi expediate pe email la adresa sesiunedrdec@gmail.com până la data de 12 noiembrie, orele 24.

Taxa de participare este 30 RON/lucrare și acoperă contravaloarea materialelor și a volumului ce se va publica. Taxa se va plăti în numerar în ziua Sesiunii.

Programul și secțiunile manifestării vor fi stabilite ulterior recepționării lucrărilor, în funcție de numărul și tematica acestora.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.