Cupoanele CFR au fost emise doar dupa sesizarea facuta de ANOSR

În urma sesizării ANOSR, cupoanele CFR au fost emise  de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Dreptul de a beneficia de aceste reduceri este  reglementat de art. 205 (2) din Legea Educaţiei Naţionale.

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) a primit sesizări de la organizaţiile studenţeşti, nemulţumite că studenţii nu au primit cupoanele de reducere pentru CFR şi nici legitimaţiile de transport în comun până la data de 20 oct. 2012.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a întârziat şi în acest an, procedura  prin care invită universităţile să ridice legitimaţiile şi cupoanele gata ştampilate. Aceştia au obligaţia de a printa şi ştampila documentele, iar apoi să le trimită înapoi universităţilor.

Având în vedere că anul universitar începuse deja de mai bine de 30 zile, iar emiterea cupoanelor întârzia, ANOSR a trimis în data de 22.10.2012 o adresă către MECTS prin care semnala problema și faptul că acest lucru cauzează multe neplăceri studenților și solicita urgentarea emiterii cupoanelor de călătorie.

 

Sursa: ANOSR

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.