Workshop: Legislatie actualizata a normelor de siguranta alimentara

Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Oradea, organizează vineri, 26 octombrie  începănd cu orele 12.00,  în Sala de Conferințe a Bibliotecii UO, workshop-ul cu tema: Legislaţie actualizată a normelor de siguranţă alimentară. 

univ oradeaWorkshop-ul organizat în cadrul proiectului  „Burse doctorale de pregătire ecoeconomică şi bioeconomică complexă pentru siguranţa şi securitatea alimentelor şi furajelor din ecosisteme antropice” POSDRU/CPP  107/DMI 1.5/S/77082, reuni specialişti în domeniu, reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Bihor, ai Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bihor, ai Direcției de Sănătate Veterinară si pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor alături de managerul general al proiectului  d-na CSI dr. Iudith IPATE, academician Ion DEDIU, de la Academia de Stiințe a Republicii Moldova, Amb. prof. univ.dr.  Vladimir GALIN-CORINI – Academia Română, cercetători și doctoranzi ai Institutului Naţional de Cercetări Economice (INCE) al Academiei Române, profesori de la USAMV București, profesori și doctoranzi ai Universității Titu Maiorescu București și, bineînțeles, profesori, doctoranzi, masteranzi și studenți ai Universității din Oradea.

Toţi cei care nu pot fi prezenţi la manifestarea ştiinţifică de mâine au posibilitatea de a urmării evenimentul on line aici!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Vineri, 26 octombrie 2012, la Universitatea din Oradea a avut loc workshop-ul „Legislaţie actualizată a normelor de siguranţă alimentară”. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane care au dezbătut subiecte variate, de la alimentaţie şi biologie alimentară la utilitatea alimentelor modificate genetic.

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.