Saptamana Erasmus la UO

Departamenul de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii I.R.I.S.P.S.C. organizează în perioada  22-27 octombrie, a IX-a ediţie a Săptămânii  Erasmus la UO la Universitatea din Oradea. În cadrul evenimentului vor avea loc diverse activităţi culturale şi sportive.

Programul săptămânii Erasmus va  cuprinde: vizită la muzeele din Oradea, cină internaţională (unde studenţii Erasmus vor pregăti meniuri tradiţionale din ţările de unde provin), picnic pe dealul Ciuperca, seara de film, activităţi sportive, jocuri pe echipe etc. Săptămâna Erasmus se va finaliza cu o excursie la Stâna de Vale şi o cină tradiţional românească.

Deschiderea va avea loc luni, 22 octombrie de la ora 11 în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Universităţii din Oradea. Vor lua cuvântul prof. univ. dr. Sorin Şipoş, prorector responsabil de relaţiile internaţionale, Cristina Scobiola, şef Birou Lifelong Learning şi asist. univ. dr. Mariana Buda, cadru didactic în cadrul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării. A doua parte a deschiderii va fi dedicată studenţilor Erasmus români şi străini care îşi vor putea prezenta experienţa din timpul bursei. După deschidere, se vor distribui în campusul universităţii pliante şi fluturaşi cu informaţii referitoare la mobilităţile Erasmus pentru studenţii interesaţi.

 

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.