Muzica Generatiilor

Scris de Vivianne Kereszturi

Festivalul ajuns deja la a treia zi de spectacole la Filarmonica de Stat din Oradea, a găzduit duminică, 7 octombrie doi mari artişti care nu mai au nevoie de prezentare deoarece sunt deja foarte iubiţi de publicul din toată lumea. 

Gabriel Dorobanţu şi Gheorghe Gheorghiu doi artiştii melancolici şi bine cunoscuţi de către toate generaţiile, interpretând şlagăre precum: „Hai vino iar în gara noastră mică” sau „Unde dragoste nu e”,  muzica pe care fiecare dintre noi a crescut.

Vizibil emoţionat şi impresionat de primirea călduroasă din partea publicului orădean, artistul Gabriel Dorobanţu, a încântat publicul cu piese mai noi şi mai vechi  pentru sufletul fiecărui ascultător. Aceştia au cântat alături de artist melodii precum: “Eşti o minune, S-aducem dragostea-napoi şi De-ai şti ce-nseamnă dragostea…”  Acesta a părăsit scena cu mândrie datorită faptului că cei aflaţi în public au fredonat alături de el fiecare melodie.

Gheorghe Georghiu, este unul dintre cel mai cunoscuţi artişti cu şlagăre precum „Unde dragoste nu e” sau „Doi ochii căprui”. Acesta a început noaptea prin a încânta publicul cu melodiile lui de dragoste însă fără să creeze un ton de melancolie, acesta a încercat să înveselească publicul şi să destindă atmosfera prin anumite glume.  După fiecare melodie cântată, artistul a reuşit să ajungă tot mai aproape de sufletul publicului.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.