Fara cuvinte

Amalia Irimeş

De ce “Fără cuvinte”? Pentru că aşa a rămas o sală întreagă după spectacolul de aseară, 8 octombrie, ţinut la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu ocazia festivalului “Toamna Orădeană”.

Spectacolul de Teatru Coregrafic “Carmina Burana” a fost susţinut de artiştii ai Teatrului Naţional Tg. Mureş, o producţie de excepţie în regia şi coregrafia lui Gigi Căciuleanu. Un lucru care merită menţionat este că au fost doar doi dansatori între toţi cei 31 de oameni care s-au aflat pe scenă. Restul sunt actori ai teatrului din Tg. Mureş, de la ambele secţii, română şi maghiară, ceea ce constituie o premieră naţională este că pentru prima dată când două secţii de teatru se unesc pentru a realiza împreună un spectacol.

Cele 70 de minute, cât a durat spectacolul, publicul a trăit intens fiecare mişcare de dans e celor aflaţi pe scenă, mişcări menite să exprime lupta inutilă a omului contra destinului, împletită cu necazurile şi bucuriile specifice vieţii.

Cu siguranţă că ar fi multe de adăugat, dar în viaţă sunt unele lucruri care trebuie văzute şi trăite pentru a fi înţelese cu adevărat, şi cred că spectacolul “Carmina Burana” face parte din acestea. Aşa că, îndemnul meu este, pentru cei care au ocazia sa vadă acest spectacol, să nu rateze şansa.

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.