Curatenia de toamna

Scris de Simuţ Liviu

De curând s-a încheiat perioada cazărilor în căminele Universităţii şi studenţii s-au aşezat fiecare la locul lui, mulţumiţi sau nu prea de condiţii, de taxe sau de distanţa până la facultă (ca să nu zicem club). Şi cum „la an nou, obiceiuri noi”, studenţii noştri s-au hotărât să păstreze camerele de cămin curate şi cât mai plăcute pentru locuit. În acest sens, de câteva zile pe malul Peţei se pot vedea venind în zare oşti de viteji, înarmaţi cu mop-uri, găleţi, mături, uscătoare de rufe, detergenţi, ş.a., de parcă ar fi promoţie la articole de curăţenie.

Am zis viteji? Să nu credeţi cumva că e vorba numai de cavaleri rătăcitori, dimpotrivă, cele mai multe au fost domniţe hotărâte să facă din camera lor cea mai curată de pe palier. Fără a face însă glume, aceşti studenţi sunt de apreciat şi aduc cinste Universităţii din Oradea şi familiilor în care au crescut.

Pentru a încuraja mai mulţi studenţi la o atitudine de genul acesta, n-ar fi rău ca la început de an universitar „ABC-ul” nostru de toate zilele, şi anume Real-ul, să ofere discount la articolele de uz studenţesc. Asta ar fi prea tare!

Până atunci, dorinţa mea este să aveţi cu toţii un an universitar plin de reuşite şi examene luate, cu distracţie pe măsură în aşa fel încât să purtaţi cu cinste numele de studenţi ai Universităţii din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. haha, înseamă că sunt murdare rău camerele de cămin! :))))))

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.