Guilty Lemon si Blazzaj la Oradea

Andrei Ioana

 

În cadrul festivalului „Toamna Orădeană”, vineri, 5 octombrie,începând cu orele 20:00,  la Filarmonica de Stat au cântat două trupe de jazz: Guilty Lemon şi Blazzaj.În deschiderea concertului celor de la Blazzaj au cântat cei de la Guilty Lemon .

Trupă formată din 5 membri : la clape Mihai, la chitară Tuţi, la bas Sergiu, la tobe Adi, iar solista trupei Mihaela, o voce puternică si impunătoare.Cei de la Guilty Lemon au început concertul de jazz cu melodii ca: „Stage up” , „I was right” sau „Crazy race”.Ultima piesă pe care au cântat-o cei de la Guilty Lemon a fost „Higher ground” ,melodia lui Stevie Wonder, care au avut foarte multe aplauze din partea publicului, aceştia cerându-le un BIS.„The City” a fost melodia care a încheiat concertul celor de la Guilty Lemon.

Pentru a încheia concertul de la Filarmonica, cei de la Toamna Orădeană au adus o trupă mai veche de jazz. Formaţia Blazzaj a fost înfiinţată în anul 1996 de Eddie Neumann şi de Florin Barbu sub numele de FunkinLeFree. Din 1998, trupa poartă numele de Blazzaj şi cânta acid jazz. Dacă se citeşte invers numele trupei, rezultă „jazz alb”. Componenţa actuală: Tavi Horvath – Vocal, Horea Crişovan – chitară, Petrică Ionuţescu – trompetă, Uţu Pascu – Bass, Vali Potra – tobe . Aceştia au  avut un show debordant de energie, un jazz ritmat cu texte sarcastice.Solistul trupei a făcut furori printre oamenii din public, acesta dansând cu ei si fiind foarte sociabil.Spectatorii care au avut şansa de a fii in sală au avut parte de un concert pe cinste. Aceştia nu s-au putut stăpânii şi s-au ridicat şi ei la dans alături de cei de la Blazzaj.Toamna Orădeană va continua alături de doi mari artişti ai României, Grigore Leşe şi Victor Rebenciuc, la Filarmonica de stat, incepând cu orele 20:00 .

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.