Ce este antreprenoriatul?

AIESEC Oradea organizează mâine, 5 octombrie 2012, de la orele 14:00, în amfiteatrul Aula Magna din cadrul Universității din Oradea, corpul E, evenimentul ”Ce este antreprenoriatul?”.

AIESEC este una dintre cele mai mari organizații de studenți la nivel internațional, prezentă în 113 țări şi în România de 21de ani, activând în 15 oraşe, printre care: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Sibiu, Timişoara şi Oradea.

Proiectul ”Ce este antreprenoriatul?” reprezintă o campanie de informare în rândul studenţilor, în legătură cu importanța antreprenoriatului în mediul afacerilor și cel social orădean.

Campania de informare este axată pe importanța înțelegerii pe deplin a oportunităților oferite de statutul de antreprenor. Antreprenorii invitați la eveniment de mâine sunt Alumni AIESEC Oradea și vor prezenta cât de mult au aplicat în afacerile lor ceea ce au învățat să facă în AIESEC, modalitatea prin care voluntariatul i-a responsabilizat și sentimentul de mulțumire interioară căpătat în momentul realizării unuia dintre proiecte. Totodată, le vor arăta participanților riscurile pe care și le-au asumat, precum și căile prin care au obținut succesul.

Evenimentul de mâine va avea loc în cadrul proiectului ”Studenţie, mai mult decât facultate” și este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret prin Autoritatea Națonală pentru Sport și Tineret.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.