Iubiţi şi câinii vagabonzi

Noul adăpost al câinilor este campusul universităţii

 

Se pare că noul adăpost al câinilor este campusul universităţii.
Noul proprietar al Adăpostului de câini, Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea, la 1 septembrie, dată la care a preluat adăpostul ADP a găsit acolo 168 de câini. 

În aceste condiţii, conducerea ADP se arată mulţumită că va putea să asigure îngrijirea celor 350 de câini comunitari pe care intenţionează să-i ridice de pe raza municipiului, în următorii doi ani. Până la sfârşitul anului au fost alocaţi 195.000 de lei, sumă mai mult decât suficientă pentru îngrijirea câinilor. „Scopul nostru nu este eutanasierea, ci asigurarea siguranţei cetăţenilor şi asigurarea de condiţii decente în adăpost. În doi ani, dorim să nu mai avem câini fără stăpân pe stradă”, a declarat Liviu Andrica, directorul executiv al ADP.
Acesta problema persista si la nivelul Campusului Universitar,fiind semnalata de mai mulţi colegi din Căminele Universităţii amplasate in Campus. Problema care exista de un timp îndelungat pana acum nu si-a găsit o rezolvare din partea celor împuterniciţi sa facă acest lucru. Trebuie sa admitem ca prezenta câinilor comunitari in campus nu îşi are rostul, doar în cazul în care scopul lor este de a fugarii studenţii la cursuri si seminarii.
Cu această ocazie sperăm să ducă şi câinii din campusul universitar deoarece poate fi foarte neplăcut să dai faţă-n faţă cu un câine.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. simutzzz says:

    Keep calm and play dead! :))

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.