Workshopuri în cadrul proiectului „Tineri antreprenori de succes”

Scris de Vlad Moghioroşi

În data de 19 iulie va avea loc în cadrul proiectului „Tineri antreprenori de succes” workshopul cu tema Comunicare antreprenorială.  Se va discuta despre tipurile de comunicare antreprenorială, despre cum să comunici cu diferiţi oameni şi nu în ultimul rând despre adaptabilitatea în comunicare. Invitatul workshpului este trainerul Roland Borsi, din cadrul firmei Solver, întreprindere care are ca obiect de activitate oferirea de informaţii profesionale companiilor cu care colaborează şi cu ajutorul căreia se desfăşoară acest eveniment. Întâlnirea va începe la ora 17:00, la Centrul de Informare Antreprenorială în Campus II, Pavilionul X. Cei care doresc să ia parte la eveniment sunt rugaţi să confirme prin email la tasoradea@yahoo.com până pe 18 iulie ora 18:00.

Tot în cadrul proiectului „Tineri antreprenori de succes” va avea loc cursul „Cum să vinzi legume grădinarului!”. Curs introductiv de vânzări, la data de 20 iulie, ora 17:00 la Centrul de Informare Antreprenorială în Campus II, Pavilionul X. Workshopul îl are ca invitat pe Ovidiu Katai, Sales Representative la Aerotravel Lufthansa City Center, firma care sprijină acest eveniment. Pentru a lua parte la workshop este nevoie de o confirmare la tasoradea@yahoo.com până pe 19 iulie ora 18:00.

„Tineri antreprenori de succes” este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Invitaţia este adresată de Centrul de Informare Antreprenorială din cadrul Universităţii din Oradea.

La cele două evenimente organizate în cadrul proiectului „Tineri antreprenori de succes”, participarea este gratuită pentru toţi doritorii.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.