Tabăra de vară „Pr. Teofil Părăian”

A sosit și mult așteptata vară, perioadă în care ne putem bucura de diverse tabere. Spun acest lucru deoarece, A.S.C.O.R. filiala Oradea vă invită în perioada 19-29 iulie în Tabăra de vară „Pr. Teofil Părăian”, care se va desfăşura la Mănăstirea Oaşa.

Programul taberei constă în participarea la slujbe, conferințe și discuții pe diferite teme duhovnicești, repetiții de muzică psaltică și cântece patriotice, dar și integrarea participanţilor în viața de obște prin munca de ascultare în cadrul mănăstirii.

La sfârșitul taberei, pe 27 iulie, se sărbătorește hramul mănăstirii, Sfântul Mare Mucenic Pantelimon, doctorul fără arginți, la praznicul căruia vom participa activ prin cântarea în strană în timpul Sfintei Liturghii. În ziua următoare, vom urca pe munte împreună cu obștea mănăstirii, bucurându-ne împreună de frumusețea lumii create și de comuniunea dintre noi.

Înscrierile pentru această tabără au loc până în data de 12 iulie 2012, iar mai multe informații puteți afla de la numărul de contact: Catiţa   0757/ 56 22 89.

Vă așteptăm cu drag !

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.