Festivalul luminii

Scris de Oana Lavinia Achim, anul I, Ştiinţe

Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte.

În 19 Mai, între orele 21:00 și 23.00, Organizația Națională “Cercetașii României” – Centrul Local Oradea, vă invită în Parcul 1 Decembrie la Festivalul Luminii – un proiect sincron care se desfășoară în peste 15 de localități din România.

Festivalul Luminii este un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată timp de 2 ore cu zeci de mii de lumânări.

Viața de zi cu zi a devenit o adevărată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împărțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simți vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții se pot deconecta timp de 2 ore de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată. Tema centrală a festivalului este “Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!”. Iar în acest scop vă pregătim multă muzică, clowni, facepainting, magie cu Eduard și Bianca, Lecturi Urbane, jonglerii cu foc, origami, şuviţe, brăţări și expoziţii foto/pictură. Plus multe jocuri și concursuri. Vor concerta: Blue Strings, corul școlii Oltea Doamna, Sabin Mureşan și Mihaela Simai (Amalgam).

Festivalul Luminii în Oradea este organizat cu sprijinul și finanțarea Agenției Naționale pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor și al Casei de Cultură Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Mulțumim de sprijin!

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.