Oradea în evenimente: 30 aprilie-7 mai 2012

Întocmit de Simion Benea, anul III, Istorie 

1.Concert Guess Who

 

 Bihor , Oradea. Marţi 1 Mai 2012 19:00
Lotus Center

 2. Târg de ziua muncii

Sunt prezenţi în calitate de expozanţi peste 20 de agenţi economici din 10 judeţe ale ţării şi Ungaria, care oferă o gamă largă de produse de calitate pentru acest sezon: de la confecţii pentru adulţi şi copii, încălţăminte şi produse de marochinărie, dresuri şi lenjerie intimă, confecţii din piele şi blană, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii şi gablonţuri, dulciuri, jucarii, decoraţiuni interioare, sticlărie, aranjamente florale, lumânări parfumate… până la o gamă variata de vinuri romanesti, sortimente de brânză, produse din carne, miere şi dulciuri pentru toate gusturile, precum şi multă veselie – sunt numai o parte din multitudinea de surprize cu care sunteţi aşteptaţi la târg .

Oradea. Marţi 1 Mai 2012 09:00 – Duminică 6 Mai 2012
Complexul Comercial Real 1 si 2 – Oradea

3. 1 Mai în Parcul Bălcescu 

Programul artistic organizat cu prilejul zilei de 1 Mai începe la orele 16:00. Pe scenă vor urca: Meda Music, Vivere, Ansamblul Bihorul, Ansamblul Auşeana şi invitaţii. Orădenii sunt asteptaţi cu mic cu mare la spectacole şi să se înfrupte din preparatele tradiţionale la grătar.

 Oradea. Marţi 1 Mai 2012 16:00
Parcul Nicolae Bălcescu

4. Arta pentru viaţă din solidaritate pentru tineri 

 

 „Ziua naţională a tineretului” a fost instituită prin Legea 425/25.X.2004. Cu prilejul acestei zile sunt organizate activităţi sociale, culturale, artistice şi sportive care vizează domeniile de interes ale tineretului. Cu acest prilej, Tineretul Democrat Liberal şi-a propus să vină în sprijinul tinerilor artişti din Municipiul Oradea. Avem deosebita plăcere de a vă invita la o expoziţie de artă care va demonstra valoarea şi potenţialul acestor tinere talente. În cadrul evenimentului se vor scoate la licitaţie două picturi, banii rezultaţi în urma acestei acţiuni se vor dona tânărului orădean Sebastian Iftimi, diagnosticat cu anemie plastică severă. Tinerii prezenţi la acest eveniment vor participa la o tombolă cu premii constând în bilete de intrare la cinema, bowling sau biliard.

Oradea. Miercuri 2 Mai 2012 18:00
Oradea Shopping City

5. Concert Holograf 

 Oradea. Luni 7 Mai 2012 19:00
Casa de Cultură a Sindicatelor

sursa 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.