F.C. Universitatea Oradea

Scris de Alexandra Pușcaș
După cum probabil ştiţi, în fiecare oraş considerat centru universitar, se formează diverse asociaţii studenţeşti, care sunt formate din studenţii universităţilor respective. La Universitatea din Oradea, avem de asemenea mai multe asociaţii studenţeşti, printre care regăsim şi Asociaţia Sportivă ”F.C. Universitatea Oradea”.
Echipa de fotbal a acestei asociaţii este formată din studenţii Universităţii noastre, numărul fotbaliştilor fiind 29. Echipa F.C. Universitatea Oradea are 4 membri fondatori:
1. prof. univ. dr. Ilieş Alexandru – în calitate de preşedinte
2. conf. univ. dr. Dumitrescu Gheorghe – în calitate de vicepreşedinte
3. Baiaş Ştefan – secretar general
4. prof. univ. dr. Maroti Ştefan

Antrenorii echipei Universităţii Oradea sunt:
Antrenor – Conf.univ.dr. Dumitrescu Gheorghe
Antrenor – Lector univ.dr. Petan Petru

Fondarea echipei de fotbal a Universităţii Oradea a avut loc în vara anului 2011 şi evoluează în Liga a V-a, Seria a III-a din judeţul Bihor. În unele centre universitare (Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Timişoara), echipa Universităţii a ajuns să fie simbolul oraşului (şi nu numai) în domeniul sportiv. Noi însă, studenţii orădeni, nu putem să ne mândrim decât cu F.C. Bihor Oradea, Csm Digi Oradea, Csm Oradea, care deşi reprezintă oraşul cu brio, în distribuţiile lor găsim şi studenţi, dar nu şi spiritul studenţesc orădean. Posibil acest fapt pentru că acest spirit nu există sau se rezumă la un festival studenţesc de 3 zile, la “hai să-i dăm în cap”, “eu conduc”. Posibil acest spirit nu există pentru că nu era în interesul ”celor mari” să investească în spiritul studenţesc, cum s-a întâmplat în alte centre. Datorită lipsei acestui spirit suferă viaţa studenţească şi nu sunt prea multe iniţiative voluntare din partea studenţilor, deoarece ei nici nu sunt motivaţi sau încurajaţi să facă ceva benefic în folosul tuturor studenţilor.
Echipa beneficiază de anumite sponsorizări din partea unor instituţii şi din partea anumitor persoane fizice. Toţi jucătorii se străduiesc să finalizeze cu bine fiecare meci şi, chiar dacă nu tot timpul iese cum şi-ar dori ei, nu se descurajează şi încearcă mereu să dea tot ceea ce au ei mai bun pe terenul de fotbal.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

 1. Davyd says:

  ACEASTA POZA CU ECHIPA INTREAGA E DE LA MECIUL DIN SAUD CU ZORILE BUNTESTI UNDE ATI LUAT BATAIE, ZORILE BUNTESTI 3-0 U ORADEA!!!!!!!!!!

  Apreciază

 2. Davyd-SAUD says:

  FORTA ZORILE BUNTESTI SI ECHIPA NOASTRAI FONDATA TOT IN 2011 CA SI VOI DA DEOSEBIRE DE VOI NUI SUNTEM PE LOC 3!!!!!!!!

  Apreciază

 3. puiurele says:

  Davyd da-ti foc!!!!

  Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.