Ecomobilitatea – o metodă de salvare a planetei?

Scris de Alexandra Turkosi, anul II, P.I.P.P.

Asociaţia Ecoplanning vă invită la Workshopul: Ecomobilitatea urbană, care va avea loc în data de 3 mai între orele 15.00 şi 17:00 la Biblioteca Universităţii din Oradea ( sala de conferinţe).

Acest eveniment, organizat în săptamâna în care se promovează la nivel european bicicleta, doreşte să evidenţieze rolul mijloacelor alternative de transport, în cazul de faţă bicicleta.


Mişcările bicicliştilor urbani au prins elan de la un timp încoace în oraşele ţării. Dar nu au încă amploarea pe care ar trebui să o aibă, dar consistenţa lor este în creştere şi asta este important. Pentru a încuraja poporul sunt organizate asemenea evenimente. Dacă şi tu eşti curios care sunt avantajele bicicletelor, sau cum poţi şi tu contribui la salvarea planetei,  participă la acest workshop,  şi vei afla tot ce trebuie să afli despre mijloacele alternative de transport.

La ora 15:00 va avea loc deschiderea. Apoi urmează o dezbatere asupra velomobilităţii.  Pentru a afla mai multe informaţii despre ecomobilitate, vor fi prezentate diferite lucrări ştiinţifice. Cu ocazia acestui eveniment Asociaţia Ecoplanning va lansa volumul Ecomobilitate. Vor fi şi activităţi interactive, iar în final vor fi trase concluzii.

Vă aşteptăm cu drag!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.